
«Ουδέν σχόλιο» από Κομισιόν για τις εξαγγελίες Τσίπρα
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε ότι η πρόσφατη ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος είναι θεμελιώδους σημασίας και συνιστά αναγνώριση των προσπαθειών της χώρας και του ελληνικού λαού
Ουδέν σχόλιο ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, σε ερώτηση σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μιλήσει αύριο στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής, στο Στρασβούργο και υπογράμμισε πως η πρόσφατη ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος είναι θεμελιώδους σημασίας και συνιστά αναγνώριση των προσπαθειών της χώρας και του ελληνικού λαού.
Ο κ. Σχοινά τόνισε ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο η τήρηση των δεσμεύσεων είναι επιβεβλημένη, επισημαίνοντας ότι το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού της Ελλάδας για το 2019, όπως και των άλλων κρατών-μελών, θα εξεταστεί από τις υπηρεσίες της Επιτροπής και στη συνέχεια θα διαπιστωθούν τα περιθώρια ευελιξίας που υπάρχουν.
- Η κακοκαιρία Erminio σφυροκοπά τη Ρόδο – Θυελλώδεις άνεμοι και καταρρακτώδης βροχή – Ήχησε το 112
- Κακοκαιρία Erminio: Πλημμύρες στον Πόρο – «Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις»
- Η προφητεία του Ρομπέρτο Μπάτζιο χώρεσε σε εννιακόσιες σελίδες
- Λαζόπουλος για τη δίκη Τεμπών: Το καθεστώς έχει βαλθεί να βασανίσει τους συγγενείς των θυμάτων
- Καιρός: Πού έβρεξε περισσότερο – Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία
- Λαζόπουλος για τα σχόλια περί δίκης των Τεμπών στο ΟΑΚΑ: «Δεν είναι μπλακ χιούμορ, είναι χιούμορ του καθεστώτος Μητσοτάκη»




