Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προ των πυλών o νέος εκπρόσωπος των

Προ των πυλών o νέος εκπρόσωπος των «Z» από την Nissan

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Nissan, επιβεβαίωσε την εξέλιξη τoυ μοντέλου που θα διαδεχθεί το 370Ζ.

Μετά από τα πλήθος φημολογίας που έδειχνε προς την κατεύθυνση διαδοχής του πισωκίνητου coupe της Nissan, ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση και δη από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα αυτά του επικεφαλής σχεδιασμού της ιαπωνικής φίρμας, Alfonso Albaisa.

Αναλυτικότερα, όπως αποκάλυψε το στέλεχος της Nissan o οποίος είναι «συνυπεύθυνος» για εντυπωσιακά πρωτότυπα όπως το Infiniti Prototype 9 αλλά και το Infiniti Q Inspiration Concept, η διαδικασία ανεύρεσης της ιδανικής σχεδίασης για το μοντέλο που θα διαδεχθεί το 370Ζ έχει ήδη ξεκινήσει, δηλώνοντας παράλληλα την ενεργό εμπλοκή του.

Αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία σε σχέση με το διάδοχο του εμβληματικού sportscar των Ιαπώνων, πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση του Τόκυο τον Οκτώβριο του 2019 καθώς, το 2019 τα «Ζ» συμπληρώνουν μισό αιώνα ζωής και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος εορτασμού της επετείου από την εμφάνισή της νέα γενιάς του.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές του, αν και οι επίσημες πληροφορίες σπανίζουν, ο νέος εκπρόσωπος των Ζ, αναμένεται να επωφεληθεί από τη συνέργια ανάμεσα στον όμιλο όπου ανήκει η Nissan και στον όμιλο Daimler, φιλοξενώντας μεταξύ άλλων κάτω από το καπό ένα τετρακύλινδρο κινητήρα λίτρων γερμανικής προέλευσης.

Στην κορυφή της γκάμας του αναμένεται να βρεθεί σταθερά ένας V6 3,0 λίτρων ο οποίος αναμένεται να προέλθει από τις τάξεις της Infiniti και να προσφέρει ισχύ πέριξ των 400 ίππων. Σε δεύτερο χρόνο, κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί και μια plug-in υβριδική εκδοχή η οποία αναμένεται επίσης να εκμεταλλευτεί την γερμανο-ιαπωνική συνεργασία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024