Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκουρτόπουλος: «Να δουλέψουμε στην άμυνα»

Σκουρτόπουλος: «Να δουλέψουμε στην άμυνα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εστίασε στα σημεία που πρέπει να βελτιωθεί η Εθνική μας ομάδα

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι από την Γαλλία με 84-68 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τους τρικολόρ.

Για το αν βγήκαν συμπεράσματα παρά την ήττα, σχολίασε πως: «Τα συμπεράσματα είναι πολλά και χρήσιμα και γι’ αυτό ήρθαμε εδώ. Μέσα από τα παιχνίδια θα βλέπαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Εμείς πρέπει να βρούμε τα παιδιά που θα μας βοηθήσουν. Εμείς βάλαμε κάποια παιδιά στο ρόστερ, αλλά δεν ταιριάζει τόσο πολύ με το ρόστερ της Γαλλίας. Χάσαμε εύκολα καλάθια, αλλά κρατάω ότι δεν βρήκαμε τη συνεργασία που έπρεπε στην άμυνα. Θέλουμε μία μεγαλύτερη εγρήγορση από κάθε παίκτη, για να καλύψουμε το έδαφος. Δεν έχουμε χρόνο. Το μεγαλύτερο θέμα είναι στην άμυνα, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο».

Αναφορικά τώρα με το αν η Σερβία έχει σχέση με τη Γαλλία, δήλωσε πως: «Είναι τελείως διαφορετικές ομάδες, οι Σέρβοι παίζουν σετ παιχνίδι και η μπάλα πάει σε παιδιά με μεγάλη ποιότητα και ταλέντο. Οι Γάλλοι παίζουν στο ανοικτό γήπεδο, έχουν τον Μπατούμ μπορεί να παίξει ουσιαστικά σε 5 θέσεις. Όσο ο Βασιλόπουλος ήταν φρέσκος, έπαιξε πολύ καλά πάνω του».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε και στους  Λαρεντζάκη και Παπαγιάννη, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί με το Μαυροβούνιο, υπογραμμίζοντας ότι: «Ο Λαρεντζάκης μας βοηθούσε όλο το χρόνο και ξέρω ότι είναι έτοιμος και με καταλαβαίνει. Ο Γιώργος κάνει μία μεγάλη επιστροφή, η Εθνική ομάδα θέλει να το υποστηρίξει αυτό. Έχει πολύ μεγάλο μέλλον και η Ελλάδα το χρειάζεται. Πρέπει να ετοιμάσουμε μία δεύτερη γενιά και πρέπει να τον υποστηρίξουμε και ψυχολογικά, όπως και ο Παναθηναϊκός που είναι η ομάδα του και πρέπει να τον πιστέψει», για να κλείσει τις δηλώσεις του σχετικά με το ματς με τη Σερβία: «Περιμένουμε τον κόσμο με μεγάλη προσμονή, είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί. Από την πλευρά μας, θα είμαστε 100% έτοιμοι».

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024