
Καρλάιλ για Ντόνσιτς: Οποιος δεν πάρει εισιτήριο διαρκείας, θα το μετανιώσει πικρά
Κάλεσμα να αγοράσουν εισιτήρια για να απολαύσουν από κοντά τον Σλοβένο από τον έμπειρο τεχνικό
Τον θαυμασμό του για όσα βλέπει στο Λούκα Ντόνσιτς δεν έκρυψε για ακόμη μια φορά ο προπονητής των Ντάλας Μάβερικς, Ρικ Κάρλαιλ.
Ολόκληρο το franchise των Τεξανών κινείται γύρω από τον Σλοβένο γκαρντ, από τον οποίον οι φίλαθλοι της ομάδας -και όχι μόνο- περιμένουν πολλά.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Κάρλαιλ αποθέωσε για ακόμη μια φορά τον 19χρονο πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.
«Με αυτά που έχω δει από τον Λούκα τις τελευταίες δύο μέρες, όποιος δεν πάρει εισιτήριο διαρκείας, θα το μετανιώσει πικρά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο» ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του Σλοβένου «αστεριού».
- 2 Ιουνίου 1985: Ούτε «κιχ»
- Κέιτ Μος και Λούσιαν Φρόιντ: Ήταν φίλοι; Εραστές; Κάτι τρίτο, μυστικό;
- Ιωάννινα: Ι.Χ. έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων στους Λιγκιάδες – Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος ο οδηγός
- Το 80% των πνιγμών στη θάλασσα σε άτομα άνω των 60 ετών
- Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Σλούκα και Ρογκαβόπουλο πριν τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό
- Κλήση Ταλ Ντίλιαν και Γρηγόρη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές ζητά το ΠΑΣΟΚ






