Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με δημοσιογράφο της «Αυγής» που χαρακτήριζε fake news το συλλαλητήριο για τη «Μακεδονία»

Χαμός με δημοσιογράφο της «Αυγής» που χαρακτήριζε fake news το συλλαλητήριο για τη «Μακεδονία»

«Αυτό εδώ πέρα είναι Fake news το είδε όλος ο κόσμος. 3.000 ο κόσμος που μαζεύτηκε χθες» επέμενε ο κ. Πετρόπουλος ενώ οι εικόνες που μεταδίδονταν πίσω του ήταν τελείως διαφορετικές. «Ναι, διαψεύδω το Βεργίνα TV» επέμεινε

Προκλητικός εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής δημοσιογράφος της Αυγής ο οποίος επέμεινε ότι οι χιλιάδες κόσμου που μαζεύτηκαν χθες για το «Μακεδονικό» ήταν fake news. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ  ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος επιχείρησε να πείσει ότι ήταν fake news οι εικόνες που μεταδόθηκαν το Σάββατο το απόγευμα.
«Αυτό εδώ πέρα είναι Fake news το είδε όλος ο κόσμος. 3.000 ο κόσμος που μαζεύτηκε χθες» επέμενε ο κ. Πετρόπουλος ενώ οι εικόνες που μεταδίδονταν πίσω του ήταν τελείως διαφορετικές. «Ναι, διαψεύδω το Βεργίνα TV» επέμεινε.

«Τους έβγαλαν από την τσέπη τους;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Τάκης Χατζής με τον Ανδρέα Πετρόπουλο να επιμένει: «αυτή η εικόνα είναι από την άνοιξη, όχι άλλα fake news. Ο ελληνικός λαός πιστέυει ότι είναι σωστή η συμφωνία».

Μετά τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφους της Αυγής, στη συζήτηση παρενέβη ο ιδιοκτήτης του ΒεργίναTV, Στέλιος Καλόγηρος, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός: «Όχι βέβαια, δεν υπάρχει μοντάζ. Όλα αυτά μεταδόθηκαν από το δορυφόρο του Hellas Sat. Στις 21 Ιανουαρίου (σ.σ. στο πρώτο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη) δεν υπήρχε κόσμος με κοντομάνικα».

«Οι άνθρωποι της αριστεράς ψεύδονται, ό,τι δεν είναι αριστερό είναι φασιστικό» ολοκλήρωσε την παρέμβασή του ο κ. Καλόγηρος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024