Εκτός προπόνηση ο Γκος
Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές
Ο Γουίλιαμς – Γκος δεν πήρε μέρος στην σαββατιάτικη προπόνηση του Ολυμπιακού λόγω στομαχικών διαταραχών. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ένιωθε καλά και το τεχνικό τιμ προτίμησε να τον αφήσει μακριά από το ΣΕΦ για να νιώσει καλύτερα. Τον περιμένουν την Κυριακή και αν νιώσει καλύτερα θα προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.
Ο Μπλατ από την άλλη είχε τους βοηθητικούς μαζί του, καθώς έχουν προστεθεί πλέον και οι Μιλόσεβιτς και Τσάπμαν, δίπλα στους Χάρις, Λαμπρόπουλο, Στυλιανού και Στεφανίδη.
Αξίζει να σημειωθεί πως από το ρόστερ του Ολυμπιακού λείπουν οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Τίμα, Στρέλνιεκς, Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ.
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442