Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαφαζάνης: Υπάλληλος των ΗΠΑ ο Τσίπρας

Λαφαζάνης: Υπάλληλος των ΗΠΑ ο Τσίπρας

«Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι μια απαράδεκτη συμφωνία» ανέφερε ο επικεφαλής της ΛΑΕ

Σκληρή κριτική προς τον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά την παρουσία του στο συλλαλητήριο για την 83η ΔΕΘ.

«Η Θεσσαλονίκη σήμερα ζει μια τραγωδία, είναι μια πόλη αστυνομοκρατούμενη και κυρίως είναι μια πόλη κατεχόμενη. Κατεχόμενη από τις δυνάμεις ασφαλείας των ΗΠΑ, τη CIA και το FBI. Η Ελλάδα, αυτήν την ώρα, δεν βρίσκεται στη μεταμνημονιακή, όπως μας λένε, εποχή, βρίσκεται σε περίοδο σκληρής λιτότητας και επιτροπείας χωρίς ημερομηνία λήξης» δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να εξωραϊσει, δήθεν, την πολιτική λιτότητας με κάποιες παροχές που θα εξαγγείλλει, ίσως, στην ομιλία του σήμερα στη Βελλίδειο, αλλά οι παροχές αυτές δεν αλλάζουν την τραγική κατάσταση, δεν αλλάζουν ότι ο ελληνικός λαός στο επόμενο διάστημα θα δει μια λεηλασία και μια ληστεία των εισοδημάτων του» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.

«Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι μια απαράδεκτη συμφωνία, κατασκευασμένη στα άδυτα της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου. Δυστυχώς, έχουμε έναν πρωθυπουργό υπάλληλο των Ηνωμένων Πολιτειών και υπάλληλο στις οικονομικές επιδιώξεις της Γερμανίας στη χώρα μας. Εμείς λέμε ούτε ΗΠΑ, ούτε Γερμανία, εθνική ανεξαρτησία, μεγάλη ριζοσπασική, δημοκρατική ανατροπή στη χώρα» κατέληξε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024