«Αμετανόητο και προκλητικό» χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στη ΔΕΘ, το Κίνημα Αλλαγής.
«Αμετανόητος και προκλητικός για την κοινή λογική ο κ. Τσίπρας, στην τελευταία του παράσταση ως πρωθυπουργός» αναφέρει χαρακτηριστικά το ΚΙΝΑΛ.
«Οι εξοντωτικοί στόχοι και φόροι παραμένουν. Κλείνει ο κύκλος του με τεράστια ζημιά για τη χώρα και με επώδυνες δεσμεύσεις για το μέλλον. Τίποτα πια δεν περιμένει ο ελληνικός λαός από τον ίδιο και την καιροσκοπική ομάδα με την οποία κυβερνά» προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Λύση για τη χώρα είναι εκλογές τώρα και αλλαγή πολιτικής» καταλήγει το ΚΙΝΑΛ
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση