Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανοιχτή συζήτησε σε όλα τα θέματα υποσχέθηκε η Γεροβασίλη στους εκπροσώπους αστυνομικών και πυροσβεστών

Ανοιχτή συζήτησε σε όλα τα θέματα υποσχέθηκε η Γεροβασίλη στους εκπροσώπους αστυνομικών και πυροσβεστών

Η υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα αξιοποιηθεί η εμπειρία από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τον εκσυγχρονισμό δομών

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με εκπροσώπους συνδικαλιστικών ενώσεων προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά καλό κλίμα στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της διοργάνωσης της 83ης ΔΕΘ.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης δεσμεύτηκαν για ανοιχτή συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ.

Η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη δεσμεύτηκε ότι θα ακολουθήσουν συναντήσεις με εκπροσώπους των εργαζομένων στο υπουργείο και θα αξιοποιηθεί η εμπειρία από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τον εκσυγχρονισμό δομών.

Εκ μέρους των συνδικαλιστικών φορέων μετείχαν οι: Γιάννης Κατσιαμάκας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), Γρηγόρης Γερακαράκος και Βασίλης Πανταζής, αντιστοίχως πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Δημήτρης Σταθόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών και Γιάννης Σταμούλης, πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024