Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένωση Κεντρώων για ΠΓΔΜ: Ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει αυτούς υπέγραψαν τη συμφωνία

Ένωση Κεντρώων για ΠΓΔΜ: Ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει αυτούς υπέγραψαν τη συμφωνία

Η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι «ο ελληνικός λαός ποτέ δεν θα εγκρίνει αυτήν τη συμφωνία και θα τιμωρήσει αυτούς, από ελληνικής πλευράς, που την υπέγραψαν. Μέχρι τις εκλογές θα χαίρονται οι υπεύθυνοι. Μετά θα έχουν να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη»

Με σκληρή γλώσσα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση η Ένωση Κεντρώων, στον απόηχο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηκε η χρήση του όρου «Μακεδονία» από τον Ντόναλτ Τραμπ για τη ΠΓΔΜ.

Την εκτίμηση ότι «ο Πρόεδρος Τραμπ, η κα Μέρκελ και σχεδόν όλοι οι ξένοι αποκαλούν τα Σκόπια ως Μακεδονία. Το θράσος τους το αύξησε η συμφωνία των Πρεσπών όπου με υπογραφή του κ. Κοτζιά ξεβρακώθηκε η Ελλάδα και έδωσε γη και ύδωρ στο κρατίδιο των Σκοπίων» εξέφρασε, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων

Η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι «ο ελληνικός λαός ποτέ δεν θα εγκρίνει αυτήν τη συμφωνία και θα τιμωρήσει αυτούς, από ελληνικής πλευράς, που την υπέγραψαν. Μέχρι τις εκλογές θα χαίρονται οι υπεύθυνοι. Μετά θα έχουν να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη».

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την τακτική των ψευδών και απατηλών υποσχέσεων στη ΔΕΘ, μειώσεις φόρων, διατήρηση φοροαπαλλαγών, εξαγγελία προσλήψεων και μεγαλόστομες εξαγγελίες για πάταξη διαφθοράς και διαπλοκής» σχολιάζει, με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, αναφερόμενη στις επικείμενες εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Η Ένωση Κεντρώων, στην ανακοίνωσή της εκτιμά ότι «και ο κ. Μητσοτάκης θα υποσχεθεί τα ανάλογα» και δηλώνει: « ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι δυο παρατάξεις που επιμένουν στην πόλωση και τον διχασμό και χρησιμοποιούν τα φιλικά ΜΜΕ για την εξαπάτηση του λαού. Από τον λαό εξαρτάται να δαμάσει την δύναμη αμφοτέρων γιατί αυτός πληρώνει το κόστος και αυτός είναι ο εξαπατώμενος».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024