Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Με νέα πρόσωπα νίκησε 3-2 τον ΑΟΧ Κισσαμικό

Ολυμπιακός: Με νέα πρόσωπα νίκησε 3-2 τον ΑΟΧ Κισσαμικό

Με σκόρερ τους Φετφατζίδη, Γκερέρο, Μάνο και νέα πρόσωπα τους Γκιγιέρμε, Ζοσέ Σα και Νάουελ ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό σε φιλικό ματς

Τα νέα βέλη της φαρέτρας του είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό την Πέμπτη 6/9.

Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν 3-2 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με σκόρερ τους Φετφατζίδη, Γκερέρο, Μάνο και πρωτοεμφανιζόμενους (σε ανεπίσημο ντεμπούτο) τους νεοαποκτηθέντες Γκιγιέρμε (αμυντικό χαφ), Ζοσέ Σα (τερματοφύλακας) και Νάουελ (winger). Ενδεικτικό των πολλών δοκιμών είναι πως ο Πάρντο επιστρατεύτηκε ως δεξί μπακ.

Ας ξετυλίξουμε όμως από την αρχή τοπ κουβάρι. Κάτω από τα δοκάρια τοποθετήθηκε ο Χουτεσιώτης, στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Μιράντα μαζί με τον νεαρό Πέιο από την ομάδα Νέων, ενώ στα δύο άκρα της άμυνας οι Πάρντο (δεξιά) και Κούτρης (αριστερά). Στον άξονα βρέθηκε ο Γκιγιέρμε, ο οποίος μάλιστα έπαιξε όλο το 90λεπτο, και λίγο πιο μπροστά του οι Φετφατζίδης, Βρουσάι, Ποντένσε και Ναουέλ, οι οποίοι άλλαζαν συχνά θέσεις μεταξύ τους. Στην κορυφή ξεκίνησε ο Μάνος.

Το πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 0-0, με τον Φετφατζίδη μάλιστα να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο σημειώθηκαν πέντε γκολ. Από την πλευρά των Πειραιωτών σκόραραν οι Μάνος και Φετφατζίδης, αλλά και ο Γκερέρο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ορισμένοι παίκτες από την ομάδα Νέων βρέθηκαν στην αποστολή και πήραν χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό του αγώνα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός ότι ο Ποντένσε κινούνταν συχνά στον κεντρικό διάδρομο, μεταξύ μεσαίας και επιθετικής γραμμής, τη στιγμή που ο Γκερέρο αγωνίστηκε επίσης σε αυτόν τον ρόλο, όταν συνυπήρξε στην ενδεκάδα με τον Μάνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024