Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απορία του Γκριεζμάν για τους υποψήφιους της Χρυσής Μπάλας

Απορία του Γκριεζμάν για τους υποψήφιους της Χρυσής Μπάλας

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Equipe, ο Αντουάν Γκριεζμάν εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα είναι φέτος ανάμεσα στους διεκδικητές της «Χρυσής Μπάλας», παρότι η FIFA δεν τον συμπεριέλαβε στις υποψηφιότητες για τους καλύτερους της χρονιάς

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης  μπορεί να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γαλλία, να έχει πάρει το Europa League με τους Ροχιμπλάνκος και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, όμως η FIFA δεν τον συμπεριέλαβε στους φιναλίστ για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς! (Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, που επέλεξε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοχάμεντ Σαλάχ και Λούκα Μόντριτς)

Ο μικρός πρίγκιπας της Ατλέτικο μίλησε στην «Equipe», κι εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός πως δεν βρισκόταν ανάμεσα στην τελική τριάδα τονίζοντας πως περιμένει τουλάχιστον να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για τη Χρυσή Μπάλα!

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη με το βραβείο της FIFA… Είναι η Ομοσπονδία που διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πήραμε και δεν υπάρχει κανείς Γάλλος στην τελική τριάδα…Προσωπικά, για τη Χρυσή Μπάλα πιστεύω ότι κάθε χρόνο βρίσκομαι όλο και πιο κοντά. Δεν θα είναι άδικο αν δεν την κατακτήσω εγώ φέτος, αλλά πραγματικά θ’ απορώ. Τί άλλο θα πρέπει να κάνω, δηλαδή; Έχω κατακτήσει τρόπαια και έχω συμμετέχει σε καθοριστικές στιγμές μέσα στη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, δεν είμαι εγώ αυτός που θ’ αποφασίσω…» , τόνισε μεταξύ άλλων!

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024