Τον Δεκέμβρη επιστρέφει ο Κάζινς
Μετράει αντίστροφα ο «Boogie»
Τις τελευταίες μέρες του έτους αναμένεται να επιστρέψει στη δράση ο ΝτεΜάρκους Κάζινς. Ο 28χρονος σέντερ που πλέον ανήκει στην ήδη «τρομακτική» superteam των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αναρρώνει από τον σοβαρότατο τραυματισμό του στο πόδι.
Ο All Star σέντερ έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές έναντι 5,3 εκατ. δολαρίων, κόβοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που θα μπορούσε να κυνηγήσει σε κάποια άλλη ομάδα θέλοντας να «χτυπήσει» ένα πρωτάθλημα.
Μέσω του λογαριασμού του στο instagram ο Κάζινς κάθε μέρα δείχνει δυνατότερος και στόχος του είναι η επιστροφή στα παρκέ τον Δεκέμβριο, ούτως ώστε να βοηθήσει τους «πολεμιστές» να διατηρήσουν τον τίτλο τους.
- Εντυπωσιακός ο Λεβαδειακός, προηγήθηκε του Παναιτωλικού στο ημίχρονο με 3-0 (vids)
- Λόρα: Στην πρώτη ημέρα της εξαφάνισης αναζητά τη λύση του μυστηρίου η ΕΛ.ΑΣ. – Για εξηγήσεις κλήθηκαν οι γονείς
- Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο – Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας ήταν 93 ετών
- Live Streaming: Ελλάδα – Ιταλία
- Live: Συζητώντας την κυβερνητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ – Μηχανισμός ανάπτυξης της οικονομίας τα λιμάνια
- Τραμπ: «Η Ευρώπη να ασχοληθεί με την Ουκρανία – Όχι τη Γροιλανδία» – Δεν αποκλείει στρατιωτική δράση


