Ξεκίνησαν οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην Ιντλίμπ, 13 άμαχοι νεκροί
«Ρωσικά αεροσκάφη ξεκίνησαν να βομβαρδίσουν ξανά την επαρχία Ιντλίμπ μετά από μια διακοπή 22 ημερών», δήλωσε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητήριου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Τουλάχιστον 13 άμαχοι, εκ των οποίων έξι παιδιά, σκοτώθηκαν την Τρίτη σε ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην επαρχία Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
«Ρωσικά αεροσκάφη ξεκίνησαν να βομβαρδίσουν ξανά την επαρχία Ιντλίμπ μετά από μια διακοπή 22 ημερών», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του Παρατηρητήριου Ραμί Αμπτνέλ Ραχμάν.
Σύμφωνα με την ΜΚΟ, οι επιδρομές είχαν στο στόχαστρο τους αρκετές περιοχές, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 13 αμάχων, συμπεριλαμβανομένων έξι παιδιών και τον τραυματισμό περίπου 30 ανθρώπων.
Οι επιδρομές έγιναν «στον απόηχο των επιθέσεων των ανταρτών ενάντια σε θέσεις δυνάμεων του καθεστώτος στην γειτονική επαρχία Λατάκια που είχαν αποτέλεσμα τρεις νεκρούς», τόνισε ο Ραχμάν.
Ο συριακός στρατός «ετοιμάζεται να διευθετήσει» το πρόβλημα της «τρομοκρατίας» στην επαρχία Ιντλίμπ, τελευταίο προπύργιο των ανταρτών στη Συρία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)













![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442