Ζαμπά: «Ωριμάζεις κόντρα σε ομάδες όπως η Τσέλσι»

Ζαμπά: «Ωριμάζεις κόντρα σε ομάδες όπως η Τσέλσι»

Ο νεαρός Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του

Ο Λέο Ζαμπά μετακόμισε το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του δικέφαλου, μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, «esportes.yahoo.com» και αναφέρθηκε στην παρουσία του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στα ματς με την Τσέλσι για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Το όνειρό μας ήταν η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά πήραμε σπουδαία μαθήματα από αυτή τη διοργάνωση. Τώρα ετοιμαζόμαστε για τη συμμετοχή μας στη φάση των ομίλων του Europa League.

Στους αντιπάλους μας βρίσκεται και η Τσέλσι, την οποία παρακολουθώ από μικρό παιδί. Τώρα θα αγωνιστώ απέναντι της ως αντίπαλος και το να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες σε κάνει να ωριμάζεις ποδοσφαιρικά», υποστήριξε ο Ζαμπά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Η Λένα Χίντεϊ πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος προστατεύει τους κακοποιητικούς άνδρες

Η Λένα Χίντεϊ δηλώνει εξοργισμένη με το γεγονός ότι η βιομηχανία κάνει τα στραβά μάτια όταν κάποιος έχει εξουσία, ενώ παράλληλα δεν δίνει ευκαιρίες σε ανθρώπους που παλεύουν να βγάλουν τα προς το ζην.

Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη

LIVE: Άγιαξ – Ολυμπιακός

LIVE: Άγιαξ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Άγιαξ – Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων». Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.

Σύνταξη

Η μεγάλη ρευστοποίηση: Από την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα υπό εξαφάνιση

Το in συνομιλεί με δύο πολιτικούς επιστήμονες για τα κόμματα στα οποία παρατηρείται ρευστοποίηση και χαμηλές δημοσκοπικές πτήσεις. Το φαινόμενο των κομμάτων-αστραπή και η κρίση εκπροσώπησης του πολιτικού συστήματος.

Δημήτρης Τερζής
Δημήτρης Τερζής

Φλώρινα: Συνελήφθη 68χρονος με πάνω από 55 κιλά κάνναβης σε ΙΧ αυτοκίνητο

Κατά τον έλεγχο του ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 68χρονος, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο ταξιδιωτικούς σάκους και ένα τσουβάλι, μέσα στα οποία υπήρχαν 50 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Σύνταξη

Ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και Ευρώπη είναι αναπόφευκτος – Για να διασωθεί η ευρωπαϊκή βιομηχανία

Οι Βρυξέλλες έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Κίνα συνιστά πραγματική απειλή για τη βιομηχανική παραγωγή. Έπειτα από χρόνια αδράνειας, παρά τις εσωτερικές διαφωνίες, εξετάζει μέτρα. Που θα οδηγήσουν σε σύγκρουση.

Αρχοντία Κάτσουρα
Αρχοντία Κάτσουρα

Ένα μάθημα για το μέλλον; Πώς είναι η ζωή σε μία από τις πιο ζεστές πόλεις του κόσμου

Οι κάτοικοι των πιο ζεστών σημείων της Γης περιγράφουν πώς οι ακραίες θερμοκρασίες, που τροφοδοτούνται από την καύση ορυκτών καυσίμων, μετατρέπουν την καθημερινή ζωή σε μια εξαντλητική πρόκληση

Σιμόνη Σωτηρέλη Παπαδοπούλου
Σιμόνη Σωτηρέλη Παπαδοπούλου

CIA: Όταν οι πράκτορές της θύμιζαν Monty Python και όχι Τζέιμς Μποντ

Νέα ιστορική έρευνα αποκαλύπτει τον αδιανόητο ερασιτεχνισμό των πρώτων επιχειρήσεων της CIA στη γειτονιά μας τη δεκαετία του 1950 και προσφέρει ένα επίκαιρο δίδαγμα για τη σημερινή αμερικανική πολιτική απέναντι στο Ιράν.

Βαγγέλης Γεωργίου
Βαγγέλης Γεωργίου
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version