Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δώνης: «Ευκαιρία για την Ελλάδα να προκριθεί στο Euro 2020»

Δώνης: «Ευκαιρία για την Ελλάδα να προκριθεί στο Euro 2020»

Τι ανέφερε ο Τάσος Δώνης για τη νέα διοργάνωση και τα παιχνίδια της Εθνικής με Εσθονία, Ουγγαρία

Την έξτρα ευκαιρία για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020 που προσφέρει η νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League, επισήμανε ο Τάσος Δώνης. Ο διεθνής παίκτης της Στουτγκάρδης τόνισε επίσης ότι η Εθνική καλείται να αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι είναι φαβορί στις αναμετρήσεις με Εσθονία (8/9) και Ουγγαρία (11/9).

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

-Πώς είναι η ομάδα και ποια είναι η φιλοδοξία σας;
«Πιστεύω είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για μας. Έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε κατευθείαν στο Euro 2020. Έχουμε δύο σημαντικά ματς, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, έχουμε μια βδομάδα δουλειάς, θα προπονηθούμε σκληρά και πιστεύω θα κερδίσουμε και τα δύο ματς».

-Ο ανταγωνισμός στις θέσεις της επίθεσης είναι μεγάλος;
«Ο ανταγωνισμός στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει. Βλέπουμε ότι μεσοεπιθετικά οι ποδοσφαιριστές τα πάνε πολύ καλά. Για μένα αυτό είναι ωραίο, μου αρέσει να προπονούμαι σκληρά, θέλω να κερδίσω τη θέση μου στην εντεκάδα και θα την κερδίσω μέσα από την προπόνηση».

-Νιώθεις ότι είστε φαβορί στον όμιλο με Εσθονία, Ουγγαρία και Φινλανδία;
«Πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Κάθε ματς θα πρέπει να το κοιτάξουμε διαφορετικά, δε θα είναι εύκολα παιχνίδια. Τώρα έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε και να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση. Το απόλυτο είναι σημαντικό, αλλά και οι τέσσερις βαθμοί δε θα ήταν άσχημα. Στόχος πάντως είναι οι έξι βαθμοί».

-Πώς βλέπεις όσα κάνουν ο πατέρας σου κι ο αδερφός σου στον Παναθηναϊκό;
«Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτούς. Σίγουρα είναι μια δύσκολη κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρω ότι ο πατέρας μου κάνει πάντα καλή δουλειά στις ομάδες του. Συνεργάζεται με νέους παίκτες κι αυτό του αρέσει πολύ και πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει μια πολύ καλή χρονιά φέτος»

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024