Στις προπονήσεις του νεοφώτιστου στη Basket League Χολαργού μετέχει το τελευταίο διάστημα ο Βλάντο Γιάνκοβιτς για να μην μείνει σε αγωνιστική απραξία, ωστόσο πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να προκύψει και επίσημη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Φαίνεται πως η καθημερινή επαφή με τον κόουτς Άρη Λυκογιάννη και του με τους ανθρώπους της ομάδας, σε συνδυασμό με το ότι έχει περάσει το καλοκαίρι και δεν έχει βρει ακόμα πρόταση που να τον ικανοποιεί από την Ευρώπη, τον έχουν υποχρεώσει να βλέπει θετικά την προοπτική ένταξης στο Χολαργό. Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πολύ σε σημείο ώστε να θεωρείται περίπου βέβαιο ότι αν τα αμέσως προσεχή 24ωρα δεν έρθει καλύτερη πρόταση από την Ευρώπη, τότε ο Γιάνκοβιτς θα πει το «ναι» στον Χολαργό και θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εκεί όπου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο, στον οποίον ανήκε ως το 2013, καθώς μετά ακολούθησε η μάλλον άγονη τριετία του στον Παναθηναϊκό. Πρόπερσι ξεκίνησε τη σεζόν στη Βαλένθια και την ολοκλήρωσε στον Άρη, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Ανδόρα.

Γράψτε το σχόλιο σας