Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Με το πόδι στο «γκάζι»

Ολυμπιακός: Με το πόδι στο «γκάζι»

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν σε φιλικό παιχνίδι το Ρέθυμνο με 99-66

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και οι ερυθρόλευκοι νίκησαν εύκολα σε φιλικό ματς το Ρέθυμνο με 99-66. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε την ομάδα του να κυριαρχεί στο παιχνίδι και αυτό που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον κόουτς των πειραιωτών, είναι η ευχέρεια που είχαν οι παίκτες του στο σκοράρισμα.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε 99 πόντους και δείχνει ότι θα είναι φέτος μια νέα ομάδα. Μια ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία στο παιχνίδι της, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο σκορ.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως και στα δύο προηγούμενα φιλικά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει πολλούς πόντους. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά είχε νικήσει τον ΠΑΟΚ με 103-76 και τον Άρη με 89-67. Αυτό δείχνει πως οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνουν στο παρκέ αυτά που θέλει ο Μπλατ και ο κόουτς των ερυθρόλευκων δεν κρύβει την ικανοποίηση του.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στο σημερινό φιλικό με το Ρέθυμνο, οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν 39 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο κι αυτό έκανε τον Μπλατ να χαμογελά καθώς όλα δούλεψαν ιδανικά στην επίθεση των πειραιωτών. Ο Μπλατ ζητούσε μάλιστα από τους παίκτες του να μην χαλαρώνουν κι έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε στους 99 πόντους στο φινάλε του παιχνιδιού.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μάντζαρη, Στρέλνιεκς, Τίμα και Μιλουτίνοφ.

Τα δεκάλεπτα: 39-18, 58-31, 77-46, 99-66.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024