
Πέθανε 47χρονος στην Ομόνοια μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς
Συναγερμός στην ΕΛΑΣ. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν για επεισόδιο σε ξενοδοχείο της οδού Βερανζέρου.
Δραματικό περιστατικό θανάτου ενός 47χρονου από την Σπάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας απασχολεί τις τελευταίες ώρες της ΕΛΑΣ.
Ο 47χρονος διέμενε σε ξενοδοχείο της οδού Βερανζέρου όπου κλήθηκαν -στις 5 το πρωί- αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης γιατί φέρεται να είχε προκαλέσει εκτεταμένο επεισόδιο και ζημιές. Στο ίδιο δωμάτιο μαζί του ήταν η σύζυγός του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξε συμπλοκή του 47χρονου με τους αστυνομικούς οι οποίοι φέρεται να τον κτύπησαν για να τον ακινητοποιήσουν.
Οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης ακολούθως πήγαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τραύματα που είχαν κι οι ίδιοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «in.gr» την υπόθεση χειρίζονται ήδη ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και το περιστατικό χαρατηρίζεται «ιδιαίτερα σοβαρό». Πάντως, φως στα αίτια θανάτου του 47χρονου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.
- Σιωπηλή επιδημία – Ο Έμπολα διαδιδόταν για μήνες χωρίς να γίνει αντιληπτός
- Μαδαγασκάρη και Γουινέα-Μπισάου υπέρ της μαροκινής θέσης για αυτόνομη Δυτική Σαχάρα
- Reuters: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ λέει ότι το εμπλουτισμένο ουράνιο πρέπει να μείνει στο Ιράν
- Εργατικό ατύχημα στα Γιαννιτσά: Τρεις τραυματίες μετά από κατάρρευση σκαλωσιάς
- Ντε Κολό: «Θα είναι η τελευταία μου σεζόν φέτος»
- Γουίλεμ Νταφόε: «Δεν με έχει ενοχλήσει που δεν έχω λάβει Όσκαρ»


