Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί είναι οι αναπληρωτές καθηγητές που προσλαμβάνονται

Αυτοί είναι οι αναπληρωτές καθηγητές που προσλαμβάνονται

Είχε προκληθεί σύγχυση, με το υπουργείο να εκδίδει ανακοίνωση ότι τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις αναπληρωτών για το φετινό εκπαιδευτικό έτος, που ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί ουσιαστικά δεν ισχύουν

Νέους πίνακες με τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις των αναπληρωτών για το φετινό εκπαιδευτικό έτος, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Νωρίτερα, σήμερα, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την πρόσληψη 16.320 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις δομές Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ωστόσο προκλήθηκε σύγχυση, καθώς το υπουργείο εξέδωσε νέα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις αναπληρωτών για το φετινό εκπαιδευτικό έτος, που ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί, ουσιαστικά δεν ισχύουν και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν μερικές ώρες ακόμη πριν μάθουν οριστικά σε ποια σχολεία θα κληθούν να καλύψουν τα κενά, λόγω ενός «τεχνικού προβλήματος».

Συνολικά θα προσληφθούν 19.480 εκπαιδευτικοί. Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση θα προσληφθούν 12.392 δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, ενώ στη Δευτεροβάθμια, θα προσληφθούν 3.988, δηλαδή 60 περισσότεροι από την αρχική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, από τους παραπάνω αριθμούς, για την Ειδική Αγωγή αντιστοιχούν 5.841 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, συγκεκριμένα 3.629 στην Πρωτοβάθμια και 2.212 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα προσληφθούν 8.763 δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, ενώ στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας θα προσληφθούν 1.776 καθηγητές.

Επιπλέον, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι θα προσληφθούν και 3.100 αναπληρωτές Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) στην Ειδική Εκπαίδευση.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από την Πέμπτη 6 έως και τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, όπου και θα τοποθετηθούν, εντός της ως άνω προθεσμίας, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, στην οποία προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Δείτε τους πίνακες εδώ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024