Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να διακόψει προσωρινά τις μετακινήσεις οπαδών του
Με αφορμή τη φωτοβολίδα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχουν σκέψεις να μη ζητηθούν άλλα εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι να βρεθεί ο ένοχος
Στον ΠΑΟΚ, σκέφτονται πολύ σοβαρά από εδώ και στο εξής να μην έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Όπως διαβάσατε και νωρίτερα από to10.gr, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή στην ασφάλεια της ΠΑΕ να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση με την φωτοβολίδα που πετάχτηκε από την μεριά όπου καθόντουσαν η οπαδοί του Δικεφάλου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.