Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η Λαμία ολοκλήρωσε την μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού, Χακίμ Μαστούρ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μίλαν. Ο 20χρονος άσος υπέγραψε το βράδυ της Τρίτης το συμβόλαιο του με την Λαμία και η διοίκηση του συλλόγου, προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του παίκτη.
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή, Χακίμ Μαστούρ. Ο 20χρονος (15/6/98) Μαροκινός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!