Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η εξαφανισμένη Δούρου για πρώτη φορά στο Μάτι

Η εξαφανισμένη Δούρου για πρώτη φορά στο Μάτι

Η Περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να συνοδέψει τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή που πραγματοποιεί στις πυρόπληκτες περιοχές

Χρειάστηκαν να περάσουν 42 ημέρες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι προκειμένου να «πατήσει το πόδι της στην περιοχή» η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Η κ. Δούρου, βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να συνοδέψει τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του που πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη στις πυρόπληκτες περιοχές, ώστε να δει την πορεία των έργων αλλά την καθημερινότητα των πολιτών.

Η κ. Δούρου έχει περάσει τις τελευταίες ημέρες στην αντεπίθεση για τις επικρίσεις εναντίον σχετικά με την απουσία της όλες αυτές τις ημέρες. Πρόσφατα σε μια πολιτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κάνει αναφορές σε «διχαστικά διλήμματα» και «διχαστικές λογικές εθνικής ήττας» που «οδήγησαν σε καταστροφές» τη χώρα, εύχεται «καλό μήνα» -με αφορμή και τη «Πρωτοχρονιά» (Αρχή Ινδίκτου). «Όταν ο Βενιζέλος έγινε «Βελζεβούλης», δεν ηττήθηκε ο ίδιος αλλά η πατρίδα» γράφει στο ποστ της χαρακτηριστικά η κ. Δούρου.

«Ο τόπος μας, που πλέον περνάει σε μια νέα περίοδο με το τέλος της επιτροπείας, έχει να αντιμετωπίσει πολλά και σύνθετα προβλήματα. Προβλήματα πιεστικά. Προβλήματα δομικά, που απαιτούν μεγάλες ανατροπές», γράφει η κ. Δούρου, προσθέτοντας ότι απαιτούνται «ριζικές μεταρρυθμίσεις –όχι σαν και αυτές που ευαγγελίζονταν εκείνοι που, με πρόφαση τα μνημόνια, εισηγούνταν και προωθούσαν π.χ. περικοπές συντάξεων και κατάργηση κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων».

Χρειάζονται έτσι -προσθέτει η ίδια- «πραγματικές μεταρρυθμίσεις για να μην ξαναγίνουν τα λάθη του παρελθόντος». «Εκείνα που οδήγησαν στη χρεοκοπία –την οικονομική και τη θεσμική. Στην κρίση Δημοκρατίας».

Και στη συνέχεια, «ο δρόμος αυτός είναι μακρύς. Δύσβατος. Και απαιτεί συνθέσεις και όχι κοκορομαχίες».

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024