
Ξενογιαννακοπούλου: Το ΚΙΝΑΛ έχει έντονη άρνηση διαλόγου
Δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε η νέα υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Το ΚΙΝΑΛ έχει έντονη άρνηση διαλόγου τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ, η νέα υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Όπως είπε, ο κόσμος έδειξε σε επανειλημμένες εκλογικές αναμετρήσεις ότι εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Χαρακτήρισε ώριμη την απόφασή της να μετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα καθώς, όπως ανέφερε, έχει κλείσει η μνημονιακή συγκυρία και πλέον χρειάζεται συστράτευση για τη νέα πορεία της χώρας.
- Εκουαδόρ: Διαιτητής δολοφονήθηκε την ώρα του αγώνα (pics)
- Εντοπίστηκε η κατοικία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Λονδίνο
- Γυμναστική στη φύση: Τα απαραίτητα για τα outdoor workouts
- Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη απόφαση του Παναθηναϊκού – Θυσίασαν σε οπαδικά συμφέροντα τον ιδρώτα των παικτριών»
- Νέες ταυτότητες: Πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας – Τα δικαιολογητικά
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα


