Τους φακέλους για την υπόθεση Φλώρου ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Με αφορμή τις αποκαλύψεις σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις του επιχειρηματία
Τους φακέλους για την υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου ζήτησε απο τον ΕΦΚΑ και τον «Ευαγγελισμό» ζητεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), με αφορμή τις αποκαλύψεις σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις του επιχειρηματία, «με σκοπό την εκδίκαση και τιμωρία των ενδεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων μελών του συλλόγου».
Ο ΙΣΑ ζητεί άμεση ενημέρωση από τη διοίκηση του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις που φαίνεται ότι έχουν πλαστογραφηθεί, «σε περίπτωση που υπάρχει εμπλοκή μελών του».
Επίσης, ζητεί από την αρμόδια για τα ΚΕΠΑ υπηρεσία του ΕΦΚΑ να του στείλει όλα τα σχετικά στοιχεία προκειμένου να επιληφθεί άμεσα για το θέμα.
«Ο ΙΣΑ δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η τιμή και η αξιοπρέπεια του ιατρικού λειτουργήματος και του ιατρικού σώματος συλλήβδην. Θα πράξει το καθήκον του, όπως ορίζει ο νόμος, εφόσον υπάρξουν σχετικές ευθύνες των ιατρών» δηλώνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης.
Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση Φλώρου: Την ευθύνη για την πλαστογραφία ανέλαβε ο γιατρός
- Ιράν: Πολλοί νεκροί και τραυματίες από τις πρόσφατες επιθέσεις των ΗΠΑ – Τι λένε αξιωματούχοι της Τεχεράνης
- Μάντζος για 52 χρόνια από το πραξικόπημα στην Κύπρο: Να στηρίξουμε την προσπάθεια για δίκαιη και βιώσιμη λύση
- Ολυμπιακός: «Πέταξε» ξανά για Ολλανδία (pics)
- Αποκαλύψεις για την παράνομη ρύπανση από πελώριο data center του Μασκ
- Ουκρανικά drones έπληξαν 20 ρωσικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα – Η Ρωσία επιτέθηκε σε λιμάνια της Ουκρανίας
- Πανελλαδικές 2026: Μέχρι αύριο Πέμπτη η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού


