Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελικά ήθελαν πολλές ομάδες τον Τουρέ

Τελικά ήθελαν πολλές ομάδες τον Τουρέ

Ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη μάχη με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη και τούτο φάνηκε από τα αμέτρητα δημοσιεύματα σε όλο τον κόσμο. Έμοιαζαν να μην πιστεύουν στο εξωτερικό, ότι ο διεθνής Αφρικανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους καθώς γνώριζαν πολύ καλά ότι ο πολύπειρος μέσος είχε προτάσεις από πολλές ομάδες.

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή για την απόκτηση του διεθνούς άσου. Το ίδιο και δύο ακόμα ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου όλοι παρακολούθησαν τι έγινε με την Άρσεναλ και τις πληροφορίες που ήθελαν την ομάδα του Λονδίνου να προσπαθεί να δελεάσει τον διεθνή άσο.

Έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος στην τοποθέτηση που έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τονίζοντας πως έγινε προσπάθεια για να αποκτηθεί ο Τουρέ, χωρίς όμως επιτυχία.

Όλα αυτά που προαναφέραμε αποδεικνύουν δύο πράγματα. Από την μία πλευρά την προσπάθεια που έκαναν οι ερυθρόλευκοι για να ξαναφορέσει ο Τουρέ την φανέλα των πειραιωτών και από την άλλη ότι πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού.

Κι αυτό αναδεικνύει τις αναμφισβήτητες δυνατότητες του Τουρέ και πόσο πολύ μετράει το όνομα του Αφρικανού μεσοαμυντικού. Το διαπίστωσαν άλλωστε όλοι από την προβολή που έτυχε στον παγκόσμιο Τύπο η μεταγραφή του πρώην άσου της Μάντσεστερ Σίτι στην ομάδα του λιμανιού.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την τεράστια οικονομική υπέρβαση για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή. Γιατί καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι για ν’ ανταγωνιστεί η ομάδα του Πειραιά ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, χρειάστηκε να κάνει μια μυθική πρόταση στον διεθνή άσο.

Και σύμφωνα με αυτά που έγραψαν οι Άγγλοι, ο Τουρέ θα κοστίσει στον Ολυμπιακό την φετινή αγωνιστική περίοδο, 7 εκατ. ευρώ. Μόνο για μια χρονιά. Ασφαλώς και ο διεθνής άσος ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος με την μεταγραφή του στους πειραιώτες.

Για να πέσουν όμως οι υπογραφές χρειάστηκε να δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ένα εξωπραγματικό ποσό για τα ελληνικά δεδομένα. Έτσι κατάφεραν οι ερυθρόλευκοι να νικήσουν στην «μάχη» πολλών ομάδων για την απόκτηση του Ιβοριανού άσου. Και η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη για την ολοκλήρωση της τεράστιας μεταγραφής.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων ξεκίνησε προπονήσεις και από την πρώτη μέρα στο Ρέντη τονίζει ένα μόνο πράγμα. Ότι θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να δικαιώσει τον ισχυρό άνδρα της ομάδας του λιμανιού.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024