Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε συγκρότημα διαμερισμάτων - Δέκα τραυματίες

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε συγκρότημα διαμερισμάτων – Δέκα τραυματίες

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μία εβδομάδα αφότου ένας ένοπλος πυροβόλησε εννέα ανθρώπους και σκότωσε δύο διαγωνιζόμενους σε ένα τουρνουά βίντεο γκέιμ στο Τζάκσονβιλ

Δέκα άνθρωποι, ανάμεσά τους παιδιά, πυροβολήθηκαν σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων την Κυριακή το βράδυ (τοπική ώρα) στο Σαν Μπερναντίνο, στην Καλιφόρνια, δήλωσε η αστυνομία, με τρεις ανθρώπους να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Λάβαμε ένα τηλεφώνημα γύρω στις 10:45 μ.μ. για πυροβολισμούς», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Σαν Μπερναντίνο, λογαχός Ρίτσαρντ Λόουχεντ. «Βρήκαμε 10 θύματα στο σημείο. Τρία είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.»

Κόσμος ήταν συγκεντρωμένος έξω παίζοντας παιχνίδια σε υπαίθριο δημόσιο χώρο ενός συγκροτήματος περίπου 100 διαμερισμάτων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Λόουχεντ δήλωσε πως έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (σήμερα) οι αστυνομικοί ερευνητές δεν έχουν κάποιον ύποπτο ούτε γνωρίζουν το ενδεχόμενο κίνητρο για τον πυροβολισμό. Δεν βρέθηκαν όπλα στο σημείο, είπε.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μία εβδομάδα αφότου ένας ένοπλος πυροβόλησε εννέα ανθρώπους και σκότωσε δύο διαγωνιζόμενους σε ένα τουρνουά βίντεο γκέιμ στο Τζάκσονβιλ.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024