Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από την Πούλια στην Ίμπιζα και την Douro Valley. Τα top spa της Ευρώπης!

Από την Πούλια στην Ίμπιζα και την Douro Valley. Τα top spa της Ευρώπης!

Ολιστικές θεραπείες με εκπληκτική θέα

Θεωρώ ότι το The Palace Merano Espace Henri Chenot Spa στην Ιταλία, είναι ίσως το κορυφαίο του κόσμου, όσο αφορά το περίφημο Biontology system. Βασίζεται σε μια εξαιρετική αντιγηραντική με detox, αγιουβέρδα και ρίζες στην Κίνα.

Το συγκεκριμένο spa είναι το πλέον αγαπημένο, ιδιαίτερα δημοφιλές σε έλληνες, οι οποίοι αγαπούν να «χαλαρώνουν» και δοκιμάζουν θεραπείες σε τέτοιου είδους χώρους. Όσοι από εσάς διαθέτετε χρήματα αλλά και χρόνο για να επισκεφθείτε τις πολυτελείς αυτές μονάδες αμέσως μετά τις διακοπές, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάλογες στην Πορτογαλία, την Αγγλία, την Ισπανία και πάλι την Ιταλία (την υπέροχη Πούλια). Υπάρχουν βέβαια για όσους δεν έχουν το χρόνο να ταξιδέψουν (επέλεξα τα κοντινά στις Ευρωπαϊκές χώρες) τα επίσης εξαιρετικά είναι το “G.B. Spa” της «Μεγάλης Βρεττανίας» στο υπόγειο του ιστορικού ξενοδοχείου, του “Hilton” και το ““La Beaute» στην Άνοιξη. Το The Mind & Body Fitness Centre είναι στην Ίμπιζα των μεγάλων club και διάσημων D.J.

Ολιστικές θεραπείες με εκπληκτική θέα στις Βαλεαρίδες. Εξαιρετικό μασάζ και άλλες θεραπείες με λάδι της περιοχής και λεμόνι (εκεί όπου μπορείτε να πάρετε όλη την οικογένεια μαζί) είναι το “The Family Friendly Spa” στην Πούλια της Ιταλίας. Το The UBER SPA, βρίσκεται στην Douro Valley της Πορτογαλίας, μέσα σε μια ανακαινισμένη φάρμα. Το “Lanserhof” του Λονδίνου (πρόκειται για το γνωστό διεθνές spa) είναι Mini: Μικρό αλλά αποτελεσματικό, με θεραπείες που έχουν να κάνουν με την καλή υγεία…

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024