Στην Εισαγγελία Διαφθοράς καταθέτει από το απόγευμα της Δευτέρας ο γιατρός που καταγγέλλεται από τον διευθυντή του τμήματός του ότι πλαστογράφησε την ιατρική γνωμάτευση της υπνικής άπνοιας στον Αριστείδη Φλώρο, όπως μετέδωσε ο Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον σάλο που ξέσπασε και τις δηλώσεις συναδέλφων του ότι σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις έχει παραδεχθεί τις πράξεις του, ο πρώην υπότροφος του Ευαγγελισμού και συνεργάτης του νοσοκομείου προσήλθε αυτοβούλως, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, για να καταθέσει για την υπόθεση.

«Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από την πλαστογραφία»

Απαντήσεις στο θέμα με την πλαστογράφηση εξέτασης, δίνει μέσω των «ΝΕΩΝ» ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας – Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ και διευθυντής στην Α΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού Σπύρος Ζακυνθινός.

Ο ίδιος αναφέρει πως «όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από την υπόθεση». Προσθέτει πως ο 39χρονος επιχειρηματίας είχε όντως υποβληθεί σε σχετική εξέταση κατά το παρελθόν η οποία έδειξε μία προβληματική κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα είδα το φως της δημοσιότητας, στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε άλλος ασθενής, ονόματι επίσης Αριστείδης Φλώρος, με διαφορετικό ΑΜΚΑ και διαφορετικό ιατρικό ιστορικό.

Ο συγκεκριμένος ασθενής, συνονόματος του Φλώρου, είχε νοσηλευτεί τον Μάιο του 2015 για χολή, ενώ πραγματοποίησε και αξονική τομογραφία.

Ετσι, λοιπόν, κάποιος που είχε πρόσβαση στα ιατρικά απόρρητα του νοσοκομείου, πήρε την ιατρική γνωμάτευση του συνονόματου ασθενή, συμπλήρωσε την ασθένεια που επιθυμούσε και, αφού πλαστογράφησε την υπογραφή του γιατρού, την έβαλε στον φάκελο του καταδικασμένου Αριστείδη Φλώρου

Γράψτε το σχόλιο σας