Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε απολογία οι κατηγορούμενοι για κλοπή από τραπεζικές θυρίδες

Σε απολογία οι κατηγορούμενοι για κλοπή από τραπεζικές θυρίδες

Η πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται εκ νέου στα χέρια της ειδικής ανακρίτριας, η οποία εισηγήθηκε τους προηγούμενες μήνες να τη θέσει στο αρχείο κρίνοντας ότι τα στοιχεία είναι ανεπαρκή, αλλά ο εισαγγελέας εφετών είχε αντίθετη άποψη

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια διαφθοράς Θεσσαλονίκης οι τραπεζικοί υπάλληλοι που εμπλέκονται στην καταγγελλόμενη υπόθεση κλοπής πολύτιμων αντικειμένων, αξίας περίπου 2,7 εκατ. ευρώ, από θυρίδες κεντρικού τραπεζικού καταστήματος της πόλης.

Η πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται εκ νέου στα χέρια της ειδικής ανακρίτριας, η οποία εισηγήθηκε τους προηγούμενες μήνες να τη θέσει στο αρχείο κρίνοντας ότι τα στοιχεία είναι ανεπαρκή, αλλά, σύμφωνα με συνηγόρους της πολιτικής αγωγής, ο εισαγγελέας εφετών είχε αντίθετη άποψη και τη διαφωνία αυτή ήρθε να λύσει το Συμβούλιο Εφετών που αποφάσισε να διεξαχθεί συμπληρωματική ανάκριση.

Σήμερα, ιδιοκτήτες των θυρίδων που κατήγγειλαν την παραβίασή τους και την αφαίρεση του πολύτιμου περιεχομένου τους, επισκέφθηκαν την ανακρίτρια και κατέθεσαν στοιχεία για την υπόθεση, ενώ υπέβαλαν διάφορα αιτήματα, όπως να διενεργηθεί νέα αυτοψία και πραγματογνωμοσύνη, υπό το βάρος νέων δεδομένων – που όπως ισχυρίζονται – βγήκαν στην επιφάνεια.

Να σημειωθεί, ότι το κατηγορητήριο περιλαμβάνει πέντε υπαλλήλους, συνταξιούχους πλέον, οι οποίοι κατά το παρελθόν ασκούσαν καθήκοντα συνδεόμενα με τη φύλαξη των θυρίδων και εις βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για κακουργηματική υπεξαίρεση.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024