Τη φανέλα της Νάπολι έως το καλοκαίρι του 2023 θα φοράει ο Καλιντού Κουλιμπαλί, καθώς οι δύο πλευρές επέκτειναν γι’ ακόμη δύο χρόνια τη συνεργασία τους, η οποία είχε ισχύ έως το 2021.
Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός εντάχθηκε στο δυναμικό των «παρτενοπέι» το 2014, προερχόμενος από την Γκενκ. Αγωνίστηκε στη βελγική ομάδα το διάστημα 2012-14, ενώ είχε κάνει το επαγγελματικό ντεμπούτο του στη γαλλική Μετζ τον Αύγουστο του 2010.
Ο 27χρονος Κουλιμπαλί μετράει 165 συμμετοχές και οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Νάπολι, ενώ από το 2015 είναι διεθνής με την εθνική Ανδρών της Σενεγάλης, την οποία ενίσχυσε στο φετινό Μουντιάλ.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο επεσήμανε ότι έχει πρόταση ανανέωσης και από τη Μπενφίκα.
Μετά τη νίκη της με 29-27 στη Χαλκίδα, η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται από την Ολλανδία στη ρεβάνς των πλέι οφ για την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ των ανδρών.
Πάει να σπάσει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ... αποτυχίας η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έχασε στον τελικό του ασιατικού Champions League 2 - Κλάμα στον πάγκο από τον Πορτογάλο.