Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού υπό το βλέμμα του Γιάγια Τουρέ

Επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού υπό το βλέμμα του Γιάγια Τουρέ

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη των «ερυθρόλευκων» παρουσία του Ιβοριανού σούπερ σταρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός, παρουσία του νέου μεταγραφικού του αποκτήματος Γιάγια Τουρέ, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατήσει με 5-0 και να σημειώσει τη 2η νίκη στη Super League.

Ο Ελαμπντελαουί στο 33′ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Φορτούνης στο 41΄με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 55′ ο Ποντένσε έκανε το 3-0, ο Γκερέρο με εκπληκτικό τρόπο στο 90′ το 4-0 και ο Μεριά στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Οι «ερυθρόλευκοι» στο 46′ είχαν δοκάρι με τον Φετφατζίδη, ενώ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 75′ με τον Μυστακίδη.

Ο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα του με μία αλλαγή αυτή του Φετφατζίδη αντί του Χριστοδουλόπουλου. Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33′ με κεφαλιά του Ελαμπντελαουί. Στο 41′ ο Φορτούνης από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-0 που είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη στο 46′ οι πειραιώτες άγγιξαν το τρίτο γκολ, αλλά σε κενή εστία ο Φετφατζίδης σημάδεψε το δοκάρι. Στο 55′ μετά από ωραία συνεργασία η μπάλα κατέληξε τον Ποντένσε, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 3-0. Στο 75′ ο ΠΑΣ έχασε τη μοναδική αξιόλογη φάση, αλλά το σουτ του Μυστακίδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 90′ ο Γκερέρο πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής καθώς πήρε την μπάλα από το κέντρο και με ωραία ενέργεια την άφησε στα δίχτυα του Βελλίδη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90+2′ ο Μεριά.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάγια Τουρέ βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει μαζί με τους νέους του συμπαίκτες αυτή την ευρεία νίκη, αλλά και την επιστροφή του στον Πειραιά.

Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης

Κίτρινες κάρτες: 45+1′ Τσιμίκας – 19′ Ξύδας, 67′ Λίλα, 86′ Τζημόπουλος

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς (57′ Μιράντα), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (74′ Νάτχο), Καμαρά, Φορτούνης (71′ Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε, Φετφατζίδης, Γκερέρο

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ακούμπα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Κάστρο, Λίλα (77′ Σιόντης), Νικολιάς (74′ Βιδάλ), Ούζικ, Κριζμάν, Ξύδας (34′ Μυστακίδης)

Live Blog Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024