Ο Ολυμπιακός, παρουσία του νέου μεταγραφικού του αποκτήματος Γιάγια Τουρέ, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατήσει με 5-0 και να σημειώσει τη 2η νίκη στη Super League.
Ο Ελαμπντελαουί στο 33′ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Φορτούνης στο 41΄με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 55′ ο Ποντένσε έκανε το 3-0, ο Γκερέρο με εκπληκτικό τρόπο στο 90′ το 4-0 και ο Μεριά στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Οι “ερυθρόλευκοι” στο 46′ είχαν δοκάρι με τον Φετφατζίδη, ενώ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 75′ με τον Μυστακίδη.
Ο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα του με μία αλλαγή αυτή του Φετφατζίδη αντί του Χριστοδουλόπουλου. Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33′ με κεφαλιά του Ελαμπντελαουί. Στο 41′ ο Φορτούνης από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-0 που είναι και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη στο 46′ οι πειραιώτες άγγιξαν το τρίτο γκολ, αλλά σε κενή εστία ο Φετφατζίδης σημάδεψε το δοκάρι. Στο 55′ μετά από ωραία συνεργασία η μπάλα κατέληξε τον Ποντένσε, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 3-0. Στο 75′ ο ΠΑΣ έχασε τη μοναδική αξιόλογη φάση, αλλά το σουτ του Μυστακίδη σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 90′ ο Γκερέρο πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής καθώς πήρε την μπάλα από το κέντρο και με ωραία ενέργεια την άφησε στα δίχτυα του Βελλίδη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90+2′ ο Μεριά.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάγια Τουρέ βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει μαζί με τους νέους του συμπαίκτες αυτή την ευρεία νίκη, αλλά και την επιστροφή του στον Πειραιά.
LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Τότεναμ για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.