Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 11 συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Τι θα πει ο Τσίπρας

Στις 11 συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο – Τι θα πει ο Τσίπρας

Με στόχο να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός θα ζητήσει σκληρή δουλειά από τους υπουργούς για να αλλάξει η εικόνα

Τις προτεραιότητες της κυβέρνησης στη μεταμνημονιακή εποχή με στόχο να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση θα περιγράψει στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση (11 το πρωί) του ανώτατου κυβερνητικού οργάνου στη μεταμνημονιακή εποχή. Ο κ. Τσίπρας γνωρίζοντας ότι δεν έχει αρκετό πολιτικό χρόνο μέχρι τις εκλογές, θα δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές προς τους υπουργούς, ζητώντας μεταξύ άλλων να τρέξουν όσες εκκρεμότητες υπάρχουν στα υπουργεία τους ενώ θα επιτεθεί στη ΝΔ κατηγορώντας της ότι με τις προτάσεις που καταθέτει θέλει να επαναφέρει τη χώρα σε καθεστώς μνημονίων.

Την ίδια στιγμή, είναι σε πλήρη εξέλιξη η προετοιμασία του Μεγάρου Μαξίμου  με το οικονομικό επιτελείο και συναρμόδιους υπουργούς προκειμένου να γεμίσουν το «πουγκί των παροχών» το οποίο θα παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό. Η όλη συζήτηση το τελευταίο διάστημα περιστρέφεται, μεταξύ άλλων, και γύρω από το εάν θα περικοπούν τελικά οι συντάξεις.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024