Στην καθημερινότητα επιστρέφουν σιγά-σιγά οι δύο στρατιωτικοί, οι οποίοι κρατούνταν για 167 ημέρες στις φυλακές τις Αδριανούπουλης.

Οι στρατιωτικοί, οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα τον Δεκαπενταύγουστο, μετά από 5 μήνες φυλακής στη γειτονική χώρα, πρωταγωνιστούν σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Αμφότεροι βρίσκονται στην Ορεστιάδα καθώς πλέον θα επιστρέψουν στις μονάδες τους.

Συγκεκριμένα οι δύο τους βρέθηκαν σε εκκλησία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, ψέλνουν μαζί με τον ιερέα το «Τη Υπερμάχω στρατηγώ».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Αποκλειστικό βίντεο τουΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 4Ε από την Ορεστιάδα , όπου βρέθηκαν αυτή την Τρίτη οι στρατιωτικοί μας Δημήτρης Κούκλατζης και Άγγελος Μητρετώδης. Στον Ιερό Ναό Παναγίας Κλεισσούς , όπου κάθε Τρίτη τελούσαν (και θα συνεχίσουν να το κάνουν ) παράκληση. Στην Παναγία μας για τους 2 που ήταν φυλακισμένοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης. Ο π. Αθανάσιος , πνευματικός του Δημήτρη , στις εικόνες ενώ οι 2 σεμνά και ταπεινά βρλεθηκαν με απόλυτη συγκίνηση στο Ναό της Παναγιάς μας. Βίντεο που παρουσιάζουμε αποκλειστικά εδώ .

Δημοσιεύτηκε από ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 4Ε στις Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Γράψτε το σχόλιο σας