Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρόμπερτ Βάγκνερ σκότωσε την Νάταλι Γουντ σύμφωνα με τον καπετάνιο του γιοτ

Ο Ρόμπερτ Βάγκνερ σκότωσε την Νάταλι Γουντ σύμφωνα με τον καπετάνιο του γιοτ

Νέα μαρτυρία 37 χρόνια μετά

Ανοίγει ξανά μετά από 37 χρόνια ο φάκελος του υπόπτου θανάτου της Νάταλι Γουντ. Σύμφωνα με νέα μαρτυρία του καπετάνιου που οδηγούσε το μοιραίο γιοτ ο σύζυγός της Ρόμπερτ Βάγκνερ ευθύνεται για τον θάνατό της. Ο επίσης ηθοποιός ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Η διάσημη ηθοποιός έχασε μυστηριωδώς τη ζωή της στις 28 Νοεμβρίου 1981 στα ανοιχτά της νήσου Καταλίνα, στην Καλιφόρνια, τις διακοπές των Ευχαριστιών.

Οι συνεπιβάτες της, εκείνη τη βραδιά, στο οικογενειακό γιοτ «Splendour», ο καπετάνιος Ντένις Ντάβερν, ο σύζυγός της και ο φίλος της – και ηθοποιός – Κρίστοφερ Γουόκεν διαπίστωσαν ότι αγνοείτο και την επομένη η 43χρονη τότε, Γουντ, φορώντας φανελένιο νυχτικό βρέθηκε να επιπλέει στο νερό.

Αρχικά ο θάνατός της είχε θεωρηθεί ατύχημα – μια μικρή λέμβος έλειπε από το σκάφος και η πιο δημοφιλής θεωρία ήθελε την (ελαφρώς πιωμένη) 43χρονη ηθοποιό να πέφτει κατά λάθος στη θάλασσα προσπαθώντας να φτάσει μόνη της στην ακτή χρησιμοποιώντας τη μικρή βάρκα.

Σύμφωνα με τον καπετάνιο του γιοτ ο Βάγκνερ ήταν αυτός που τη σκότωσε και προσπάθησε να το εμποδίσει όταν εκείνος επέμενε να καλέσουν βοήθεια για να την αναζητήσουν. Ο ίδιος θυμάται ότι το ζευγάρι είχε εκείνη την ημέρα έναν ακόμα καβγά και η Γουντ του ζήτησε να καλέσει ένα υδροπλάνο για να την πάρει από εκεί.

Αν και η ηθοποιός, όπως και ο Γουόκεν κλείστηκαν στα δωμάτιά τους μετά τον τσακωμό ο Βάγκνερ ήταν έμεινε να πίνει με τον καπετάνιο. Όταν αρκετά αργότερα πήγα να δει τι κάνει η γυναίκα του τότε μάλωσαν ξανά. Ο καπετάνιος πήγε να χωρίσει το ζευγάρι αλλά ο ηθοποιός του ζήτησε να αποχωρήσει. Λίγη ώρα πιο μετά βρήκε τον Βάγκνερ στα σκαλοπάτια στο πίσω μέρος του σκάφους και παρατήρησε ότι η βοηθητική λέμβος έλειπε. Τότε ξεκίνησε τις έρευνες, ενώ ο Βάγκνερ τον παρότρυνε να πιουν ακόμα ένα μπουκάλι κρασί.

Ο καπετάνιος λέει ότι, όταν βρέθηκε το πτώμα της ηθοποιού, εκείνος πήγε να την αναγνωρίσει και όχι ο Ρόμπερτ Βάγκνερ. Το πτώμα της βρέθηκε το επόμενο πρωί κοντά στο βαρκάκι, μισό μίλι από το σκάφος. Λέει επίσης ότι αυτό που ακολούθησε ήταν επί της ουσίας μία προσπάθεια να του κλείσουν το στόμα.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024