Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ

Τον κατήγγειλε στις 27 Αυγούστου μια 22χρονη ηθοποιός

Μια νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ κατηγόρησε 22χρονη ηθοποιός για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Le Parisien ο εισαγγελέας του Παρισιού ξεκινήσε προκαταρκτική έρευνα μετά από καταγγελία που κατατέθηκε στις 27 Αυγούστου. Ο ηθοποιός δήλωσε –μέσω του δικηγόρου του- ότι γνωρίζει την νεαρή αλλά αρνείται τους ισχυρισμούς της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η κοπέλα πήγε στην αστυνομία και ανέφερε ότι είχε κακοποιηθεί δύο φορέα από τον ηθοποιό στο σπίτι του, την Τρίτη 7 και την Δευτέρα 13 Αυγούστου.

Το περιστατικό συνέβη στο πλαίσιο μια άτυπης πρόβας καθώς οι δύο ηθοποιοί γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ο Ντεπαρτιέ είχε θέσει υπό την προστασία του την νεαρή και της έδινε συμβουλές για την καριέρα της.

Από την πλευρά του ηθοποιού ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο ηθοποιός αρνείται ότι έχει διαπράξει το παραμικρό αδίκημα και πιστεύει ότι η καταγγελία δεν θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024