Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Για την πρόκριση στην Αγγλία

Ολυμπιακός: Για την πρόκριση στην Αγγλία

Να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-1 καλείται ο Ολυμπιακός απόψε (21:45) στο «Turf More» στα πλαίσια του επαναληπτικού αγώνα με τη Μπέρνλι για τη φάση των πλέι οφ του Europa League

Να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-1 καλείται ο Ολυμπιακός απόψε (21:45) στο «Turf Moor» στα πλαίσια του επαναληπτικού αγώνα με τη Μπέρνλι για τη φάση των πλέι οφ του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την εχθρική διαιτησία του σλοβένου διαιτητή, Σλάβκο Βίντσιτς, επικράτησαν στον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη με 3-1 αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Παρά την ευρεία νίκη, η οποία ήρθε με πολύ καλό ποδόσφαιρο, για τον προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί, ωστόσο όπως είπε «έχουμε τον τρόπο να φτάσουμε στο στόχο μας».

Η Άγγλοι που πέρσι εντυπωσίασαν στην Premier League κατακτώντας την 7η θέση, έχουν ξεκινήσει τραγικά τη φετινή σεζόν, αφού σε τρεις αγώνες έχουν μόλις έναν βαθμό. Την περασμένη Κυριακή γνώρισαν βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-2 από τη Φούλαμ, ενώ αμέσως μετά τον Ολυμπιακό υποδέχονται στην έδρα τους τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε έναν αγώνα αγώνα «do or die» και για τις δύο ομάδες.

Στα πολλά προβλήματα για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, έρχεται να προστεθεί και η απουσία του Ισλανδού Γκούντμουντσον, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει προλάβει να αποθεραπευτεί και όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός αποστολής, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος από τον πρώτο αγώνα Γκίμπσον, καθώς και οι… μόνιμα τραυματίες Λίντεγκαρντ, Ντεφούρ και Μπρέιντι.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024