Έτοιμη να ανανεώσει με Μαρσιάλ η διοίκηση της Γιουνάιτεντ
Αγνοούν τον Πορτογάλο τεχνικό οι Γκλέιζερς
Κάτοικος Αγγλίας και παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια ο Αντονί Μαρσιάλ όπως αναφέρει ρεπορτάζ από το Νησί.
Σύμφωνα με τους «Times» οι διοικούντες των «κόκκινων διαβόλων» είναι έτοιμοι να προσφέρουν νέο πενταετές συμβόλαιο στον 22χρονο εξτρέμ, σε αντίθεση με τον Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος ήθελε απεγνωσμένα να απομακρύνει τον Γάλλο από το «Ολντ Τράφορντ».
Με αυτό τον τρόπο η διοικούντες της ομάδας φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα τους στον Πορτογάλο τεχνικό μετά το εφιαλτικό ξεκίνημα της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ (μόλις 1 βαθμός σε 3 παιχνίδια).
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442