Στον δεύτερο γύρο του US Open προκρίθηκε η Μαρία Σαράποβα. Στο τελευταίο ματς της δεύτερης ημέρας στο “Louis Armstrong Stadium”, η Ρωσίδα τενίστρια νίκησε 6-2, 7-6(6) την Πάτι Σνάιντερ και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, μετά από έναν αγώνα διάρκειας μιας ώρας και 50 λεπτών. Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη Σνάιντερ, η οποία είχε μέχρι σήμερα απολογισμό επτά νίκες σε οκτώ αγώνες με αντίπαλο τη Σαράποβα και την αντιμετώπισε για πρώτη φορά μετά το 2008, πέρασε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό του US Open. Μάλιστα, η Ελβετίδα έγινε η γηραιότερη τενίστρια που προκρίθηκε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό ενός τουρνουά γκραν σλαμ.
Με τη νίκη της αυτή, η 31 ετών Σαράποβα βελτίωσε σε 12-0 το ρεκόρ της στους αγώνες του α΄ γύρου του US Open, ενώ είναι πλέον μόνη της στην τρίτη θέση της λίστας με τις περισσότερες νίκες στο τουρνουά μεταξύ των εν ενεργεία τενιστριών, όντας πίσω από τις Βένους Ουίλιαμς (76) και Σερένα Ουίλιαμς (89). Στη συνέχεια η Σαράποβα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα Σοράνα Κριστέα, η οποία νίκησε στον πρώτο γύρο την Αμερικανίδα Άλισον Ρίσκε με 6-3, 3-6, 7-5.
Στο μεταξύ, ο Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος νίκησε τον Μολδαβό Ράντου Άλμποτ 7-5, 2-6, 6-4, 6-2 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, όπου θα αναμετρηθεί με τον Πιέρ-Ιγκ Ερμπέρ. Ο Γάλλος νίκησε στον πρώτο γύρο τον Ινδό Γιούκι Μπάμπρι με 6-3, 7-6(3), 7-5.
Από την πλευρά του, ο Ρότζερ Φέντερερ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επιβλήθηκε του Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα με 6-2, 6-2, 6-4. Ο Ελβετός, ο οποίος είναι Νο 2 στο κυρίως ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον β΄ γύρο τον Γάλλο Μπενουά Περ που απέκλεισε τον Αυστριακό Ντένις Νόβακ με 7-6(6), 3-6, 7-5, 7-6(5).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.