Στον Παναθηναϊκό στέλνει τον Φεντερίκο Μακέδα ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο οποίος συνήθως έχει έγκυρη πληροφόρηση, υποστηρίζει ότι μια νέα περιπέτεια περιμένει τον 27χρονο Ιταλό επιθετικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αυτή είναι ο Παναθηναϊκός.
Όπως εξήγησε ο διοικητής το Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμεζής, η κατάσταση του Μάριου Οικονόμο παραμένει κρίσιμη και πως οι γιατροί αναμένουν την ανταπόκριση του οργανισμού του, εκφράζοντας την ελπίδα.
Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, επειδή ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του διαχειρίστηκαν σωστά και την παραμικρή λεπτομέρεια του Final Four 2026.