Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απών από την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα ο Μπίσεσβαρ

Απών από την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα ο Μπίσεσβαρ

Ο Λουτσέσκου δεν πήρε τον Ολλανδό στην 18άδα για τη ρεβάνς με την Μπενφίκα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε σήμερα (28/8) το πρωί στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος έκλεισε τον κύκλο των προπονήσεων του πριν την αυριανή (29/8) μεγάλη ρεβάνς με την Μπενφίκα και πλέον είναι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει την πρόκληση.

Μπροστά του έχει τη δυνατότητα να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μάλιστα μέσα από το δυσκολότερο δυνατό δρόμο.

Η αναμέτρηση με την Μπενφίκα θα είναι ένα (ακόμα) πολύ δύσκολο τεστ για τον ΠΑΟΚ που ξεκίνησε την καλοκαιρινή του διαδρομή κόντρα στη Βασιλεία και τη Σπάρτακ Μόσχας και συνεχίζει ως τώρα αήττητος. Με τη δύναμη της έδρας, τον χαρακτήρα και την ποιότητα των παικτών του ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να κάμψει άλλο ένα εμπόδιο, έχοντας προίκα και το 1-1 που πήρε μέσα στο Ντα Λουζ την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ποντάρει στη νοοτροπία και την προσωπικότητα της ομάδας του που, όπως είπε, «θα πεθάνει στο γήπεδο για να πάρει την πρόκριση». Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ έγινε στην Τούμπα και αφορούσε την τακτική, την ανάπτυξη και όπως πάντα την αντιμετώπιση κι εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Ο Λουτσέσκου δεν πήρε στην αποστολή τον Μπίσεσβαρ (δεν ήταν στα πλάνα του γι’ αυτό το ματς) και τον Βέρνμπλουμ (δεν είναι δηλωμένος σε αυτήν την ευρωπαϊκή λίστα).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024