
ΚΙΝΑΛ : Κυβέρνηση απελπισίας και πανικού
Ό,τι και αν κάνουν έχουν πια τελειώσει, τονίζει το ΚΙΝΑΛ σε σχόλιο του για τον ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, δίνοντας έμφαση στην είσοδο της Κατερίνας Παπακώστα στην κυβέρνηση.
Για κυβέρνηση απελπισίας και πανικού κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής στο σχόλιο του για τον ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, προσθέτοντας πως «ό,τι κι κάνουν έχουν πια τελειώσει».
Με ειρωνεία αντιμετωπίζουν δε την είσοδο της Κατερίνας Παπακώστα στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως προφανώς αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξε ο πρωθυπουργός για να ενισχύσει το το …«αντιδεξιό προφίλ» της κυβέρνησης.
«Αυτή είναι η τελευταία Κυβέρνηση μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
Κυβέρνηση απελπισίας και πανικού.
Ως φαίνεται «το αντιδεξιό προφίλ της» μετά τους κ.κ. Καμμένο, Παπαγγελόπουλο ενισχύεται και με την κα Παπακώστα.
Ό,τι και να κάνουν έχουν πια τελειώσει.
Αυτή είναι η τελευταία Κυβέρνηση μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες. pic.twitter.com/lpgqEXJ8kV— Δημοκρατική Ανατροπή (@dimanatropi) August 28, 2018
- Τέλος ο Μπόνγκα από την Παρτιζάν – Συνεχίζει σε ομάδα της Euroleague (pic)
- Φωτιά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης – Μήνυμα από το 112 «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Μπάρμπαρα Έντεν: «Όταν έφτανα στο πλατό, ο Έλβις Πρίσλεϊ μου έφερνε μια καρέκλα»
- Τσουκαλάς: Ως πότε θα σιωπά η ΝΔ μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Θα διαγράψει τους εκλεκτούς της;
- Μύκονος: Συνελήφθη οδηγός ταξί για υπερχρέωση πελατών – Κλιμακώνονται οι έλεγχοι και στα υπόλοιπα νησιά
- «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το εγώ του κρατάει όμηρο την Πορτογαλία»


