Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Δε φοβάμαι τον Ρουβίκωνα – Μπακογιάννη: Και ο Παύλος δε φοβόταν τη 17Ν

Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Δε φοβάμαι τον Ρουβίκωνα – Μπακογιάννη: Και ο Παύλος δε φοβόταν τη 17Ν

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βαγγέλης Παπαδημητρίου, ανέφερε πως δε φοβάται μήπως ο Ρουβίκωνας εισβάλλει σπίτι του, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να απαντά ότι «και ο Παύλος Μπακογιάννης δε φοβόταν τη 17 Νοέμβρη»

Την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών σχολίασε με αυστηρό ύφος η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την ανοχή που δείχνει απέναντι στην αναρχική συλλογικότητα, χαρακτηρίζοντας τους μάλιστα «ακτιβιστές».

«O Ρουβίκωνας μας κάνει ρόμπα διεθνώς» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη προσθέτοντας μάλιστα ότι «υπάρχει επισήμως ανοχή… αφού σου λέει η κυβέρνηση ότι τα παιδιά αυτά κάνουν ακτιβισμό».

Όπως είπε η κυρία Μπακογιάννη, αναφερόμενη στα θέματα ασφάλειας, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καθαρίσει τα Εξάρχεια». Η ασφάλεια είναι ένα θέμα που απασχολεί τους πάντες», τόνισε.

Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα και ο διάλογος της πρώην υπουργού με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βαγγέλη Παπαδημητρίου, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει θέμα αποδοχής της βίας, αλλά δεν κατάλαβα πώς είναι δυνατόν οι ενέργειες του Ρουβίκωνα να συνδέονται με την ανασφάλεια των πολιτών… Στο σπίτι του απλού πολίτη δεν μπαίνει ο Ρουβίκωνας.

«Μπήκε στο συμβολαιογραφείο… Ο συμβολαιογράφος είναι απλός πολίτης. Για να πάρει το κομπιούτερ του, τα έπιπλα του, έδωσε το υστέρημά του… Αυτός λοιπόν ο συμβολαιογράφος απειλείται ότι θα του κάνουν γυαλιά – καρφιά το γραφειάκι του, διότι μιλάμε πολλές φορές για γραφειάκια…» απάντησε η κ. Μπακογιάννη.

Στη θέση του κ. Παπαδημητρίου ότι δε φοβάται ότι ο Ρουβίκωνας θα κάνει επίθεση στο σπίτι του, η πρώην υπουργός της ΝΔ απάντησε ότι «Και ο Παύλος Μπακογιάννης δεν φοβόταν ότι θα τον σκοτώσει η 17 Νοέμβρη, και τον σκότωσε».

«Ο απλός πολίτης νοιώθει ότι ξεφτιλίζεται κ. Παπαδημητρίου, έμενα το υπουργείο Εξωτερικών είναι σύμβολο στο μυαλό μου… Δε θέλω να λένε αύριο το πρωί ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι» συνέχισε η κ. Μπακογιάννη.

«Και η φραστική βία είναι βία… Και δεν πρέπει να διαχωρίζουμε τη βία σε ακροδεξιά και ακροαριστερή, όλες είναι καταδικαστέες» είπε κλείνοντας η πρώην υπουργός.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024