Εισαγγελική έρευνα για την πιστοποίηση της αναπηρίας Φλώρου διέταξε ο Κοντονής
Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής προκειμένου να διαπιστωθεί αν διαπράχθηκαν τυχόν αξιόποινες πράξεις από πρόσωπα που πιστοποίησαν την αναπηρία του επιχειρηματία
Kατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής προκειμένου να διαπιστωθεί αν διαπράχθηκαν τυχόν αξιόποινες πράξεις από πρόσωπα που πιστοποίησαν την αναπηρία του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου, η αποφυλάκιση του οποίου ξεσήκωσε σάλο σε δικαστικό και πολιτικό επίπεδο.
Συγκεκριμένα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής παρήγγειλε, κατ’ άρθρο 30 παρ. 1 ΚΠΔ, στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση τυχόν αξιοποίνων πράξεων των οργάνων που πιστοποίησαν την αναπηρία του αποφυλακισθέντος Αριστείδη Φλώρου, που κρατείτο για την υπόθεση “Energa-Hellas Power”.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).