Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Αν έμενε ο Ουζουνίδης, ο Μπουζούκης θα είχε φύγει τον Μάιο

Παναθηναϊκός : Αν έμενε ο Ουζουνίδης, ο Μπουζούκης θα είχε φύγει τον Μάιο

Πως η αποχώρηση του Έλληνα προπονητή από τον πάγκο του Παναθηναϊκού κράτησε τον 20χρονο στον σύλλογο, την ώρα που ο Αστέρας ήταν έτοιμος να τον... κλέψει. Η προτροπή δικού του ανθρώπου για να μείνει και η σχέση που έχει αναπτύξει με τον Δώνη.

Ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε μια πρεμιέρα ονειρική για τον Παναθηναϊκός. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, γνωστός για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση σε όσους τον γνώριζαν πριν τον δουν στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, συστήθηκε στο ευρύ κοινό με μια υπέροχη εμφάνιση και με ένα καταπληκτικό γκολ. Κι έτρεξε προς το μέρος του Γιώργου Δώνη για να τον αγκαλιάσει και επί της ουσίας να του αφιερώσει το γκολ.

Μεταξύ τους έχει ξεκινήσει να χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας τους. Ο Δώνης θεωρεί πως ο Μπουζούκης έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Και όχι τα επόμενα χρόνια, αλλά… άμεσα. Ο μικρός τον δικαίωσε με το “καλημέρα”. Υπέροχη κάθετη πάσα στον Χατζηγιοβάννη, καταπληκτική προσποίηση που… ξάπλωσε τον αντίπαλο αμυντικό στη συνέχεια της φάσης και μια “βολίδα” που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο 20χρονος ξεδίπλωσε όλο του το ταλέντο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024