Μέσα όλα τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού, στην αποστολή που ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι για το ματς ενόψει κόντρα στον Λεβαδειακό.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) τον Λεβαδειακό στο Γ. Καραϊσκάκης, στην πρεμιέρα του στη Superleague και ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε όλα τα νέα αποκτήματα των Πειραιωτών στην αποστολή.
Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων, περιέλαβε όλους τους… νέους στην αποστολή με προφανή σκοπό να χρησιμοποιήσει, άλλους περισσότερο άλλους λιγότερο και να ανεβάσει το επίπεδο ετοιμότητας τους, αλλά και για να δώσει ανάσες στους βασικούς ενόψει Μπέρνλι.
Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν Τζέρι Καρντινάλε πήρε σκούπα και απέλυσε όλους τους διευθυντές επειδή η ομάδα δεν βγήκε στο Champions League. Παρελθόν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Από τα γήπεδα του Μουντιάλ και την Άρσεναλ στις… κεμπαμπερί, τα παγωτά και τώρα στην ιδιοκτησία της Γκόρνικ Ζάμπρζε – Ο Λούκας Ποντόλσκι ξεκινά τη δεύτερη ζωή του.
Μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Ευρωλίγκας, το ενδιαφέρον στο μπάσκετ στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες των τελικών της GBL.