Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Διπλός» Κολούρης και ξεκίνημα «με το δεξί» ο Ατρόμητος

«Διπλός» Κολούρης και ξεκίνημα «με το δεξί» ο Ατρόμητος

Εξαιρετικός ο Έλληνας επιθετικός, χάρισε τη νίκη στους περιστεριώτες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ξεκίνησε με το… δεξί το πρωτάθλημα της Super League. Ο επιθετικός της ομάδας του Κάναντι σημείωσε και τα δύο τέρματα (36′, 76′), μετά από δύο ασίστ του Γιαννούλη. Νωρίτερα, είχε ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι ο Μάζουρεκ (41′).

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το παιχνίδι πιο επιθετικά και ήθελε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Παρά την πίεση που άσκησε ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κόντρα στη ροή του αγώνα σκόραρε. Στο 36’, ο Γιαννούλης εκτέλεσε το φάουλ, ο Κουλούρης με τη βοήθεια της τύχης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 41’ ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Μανά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάζουρεκ και έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ωστόσο η λύση για τον Ατρόμητο ήρθε πάλι από το γνωστό δίδυμο Γιαννούλης – Κουλούρης. Όπως και στο πρώτο γκολ έτσι και στο 76′, ο πρώτος έβγαλε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Κουλούρης πέτυχε το 2-1 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Κάναντι πήρε τη νίκη με 2-1.

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης

Κίτρινες κάρτες: 18′ Ντίας, 24′ Μανά, 81′ Μάρκος Πάουλο – 26′ Γιαννούλης, 41′ Ρισβάνης, 45+1′ Μανούσος, 73′ Μπουσούλατζιτς

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυρiακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Άργκους (88′ Μπελεβόνης), Τσοκάνης, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο, Λιάβας (68′ Βασιλούδης), Μανά (84′ Βακράκος), Μάζουρεκ, Ντίας

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (66′ Μούγιακιτς), Μανούσος (66′ Μπρούνο), Βασιλακάκης, Κουλούρης (90+1′ Καρασαλίδης)

Sports in

Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν 2-0: Πρόκριση στην παράταση για τους «βιόλα»

Η Βικτόρια Πλζεν άντεξε για 90 λεπτά, αλλά στην παράταση η Φιορεντίνα, που είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα, νίκησε με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024