
O Τραμπ ακυρώνει την οικονομική βοήθεια σε Παλαιστίνιους
«Θα κατευθύνουμε αλλού περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν αρχικά για προγράμματα στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας» δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Την ακύρωση παροχής βοήθειας, ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων στους Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης και της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε η κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.
«Κατόπιν αιτήματος του προέδρου, θα κατευθύνουμε αλλού περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν αρχικά για προγράμματα στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας. Οι πόροι αυτοί θα διατεθούν σε προγράμματα υψηλής προτεραιότητας αλλού» ανέφερε στους δημοσιογράφος υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο ίδιος αξιωματούχος, που μίλησε υπό τον όρο ότι θα τηρηθεί η ανωνυμία του, είπε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη αφού επανεξετάστηκε το θέμα ώστε να διαπιστωθεί αν τα χρήματα αυτά δαπανώνται προκειμένου να διασφαλίζονται τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ.
- Τέλος στο θρίλερ Πάουελ – Ανοίγει ο δρόμος για τη νέα ηγεσία της Fed
- LIVE: Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης
- Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
- LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παυλόπουλος: Η Κοβέσι και οι Έλληνες δικαστικοί στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κάνουν καλά τη δουλειά τους
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό


