Ο Αμρ Ουάρντα με παρέμβαση του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μίλησε για το γκολ που πέτυχε στο Ντα Λουζ, την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του, αλλά και για το αγαπημένο του τραγούδι
Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, Αμρ Ουάρντα, κατάφερε με τον τρόπο του να «κλέψει» τον τηλεοπτικό χρόνο από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου και να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν στο Ντα Λουζ τον κολλητό του Σαλάχ, αλλά και για την επιτυχία του «ντιμπιντάι».
Όλα αυτά στην κάμερα του Novasports με τον Ουάρντα να κάνει το δικό του show.
«Επικρατεί μία… τρέλα μετά το ματς με την Μπενφίκα. Όλος ο κόσμος τραγουδάει το «ντιμπιντάι”. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια στον ΠΑΟΚ. Η Μπενφίκα είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς με αυτές τις εμφανίσεις με την Βασιλεία, την Σπάρτακ και την Μπενφίκα δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε».
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Ο Ράφα Μπενίτεθ εκθείασε την επόμενη αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, Βικτόρια Πλζεν, με τον Ισπανό να τονίζει παράλληλα ότι οι νέες προσθήκες θα βοηθήσουν την ομάδα του.
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμαθαν τους επόμενους αντιπάλους τους στo Europa League, σε ένα μονομάτι που μπορεί να τους φέρει και αντιμέτωπους αν προχωρήσουν... βαθιά στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.