Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γητευτής Φορτούνης, γοητευτικός Ολυμπιακός

Γητευτής Φορτούνης, γοητευτικός Ολυμπιακός

Να παίζει ο Ολυμπιακός καλά και να μην παίζει ο Φορτούνης γίνεται. Να παίζει ο Φορτούνης καλά και να μην παίζει ο Ολυμπιακός δεν γίνεται. Οσα είχαμε δει κόντρα στην Λουκέρνη επαναλήφθηκαν. Αποδείχτηκε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα κάνει κόντρα σε δυνατούς και γυμνασμένους αντιπάλους

Tρέφω απεριόριστη εκτίμηση στον Πέλκα και τον Μάνταλο. Είναι σπουδαίοι παίκτες με ηγετικά προσόντα και τεχνικές δυνατότητες. Όταν όμως ο Φορτούνης αποφασίζει να συνδεθεί με την προ τριετίας χρονιά του τότε είναι ικανός να πάρει μόνος του ένα παιχνίδι. Την Μπέρνλι δεν την πήρε μόνος του. Είχε άξιους συμπαραστάτες τον Μπουχαλάκη και τον Καμαρά.

Κάθε επαφή του με την μπάλα ήταν μάθημα τεχνικής, ουσίας και απλότητας. Από το φάουλ και το πέναλτι μέχρι την μπαλιά στο κεφάλι του Μπουχαλάκη. Από τα μαγικά του ανοίγματα στον Ομάρ μέχρι την πάσα ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους στον Γκερέρο.

Ο Κώστας Φορτούνης κοντοστάθηκε μόλις για δέκα πέντε λεπτά. Αφού το πήρε απόφαση ότι οι Αγγλοι θα πέφτουν πάνω του με δύναμη και φόρα, έβαλε γερά τα πόδια και το κορμί του πιάνοντας μια θαυμάσια απόδοση κάνοντας και πάλι να ακουστεί το όνομά του στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024